Plaatsen van grote tegels in tuin, door Expert Roothoofd
Ontmoet Tim Roothoofd

Van tuincentrum tot expertise

Ik ben Tim Roothoofd, de trotse eigenaar van het bloeiende bedrijf, Expert Roothoofd. Met een passie voor groen, ben ik opgegroeid te midden van de flora en fauna van Tuincentrum Abies, het tuin- en interieurcentrum van mijn ouders in Deurne.

Mijn ‘groene vingers’ zijn niet alleen erfelijk, maar ook gevormd door mijn opleiding aan de tuinbouwschool. Met deze kennis en ervaring heb ik ongeveer 10 jaar geleden Expert Roothoofd opgericht. Wat begon als een eenmanszaak is nu uitgegroeid tot een dynamisch team dat zowel tuinprojecten als renovaties aanpakt.

We combineren onze liefde voor groen met vakmanschap en innovatie om uw dromen werkelijkheid te maken.

2016

Ruime ervaring en knowhow.

>200

Projecten met tevreden klanten.

6

Vakmannen die u heel graag verder helpen.

We mikken op 100% klantentevredenheid

Onze 4 kernwaarden

Expertise: Bij Expert Roothoofd beschikken we over jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied. We zijn trots op onze kennis en vaardigheden, en streven ernaar om altijd de hoogste kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Betrouwbaarheid: Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Klanten kunnen op ons rekenen om onze beloftes na te komen en projecten op tijd en binnen budget af te ronden. We streven naar transparantie en open communicatie gedurende het hele proces.

Kwaliteit: Kwaliteit is een essentieel onderdeel van ons werk. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en leveren vakmanschap van topkwaliteit. Of het nu gaat om tuinaanleg, renovaties of kleine klussen, we streven altijd naar een resultaat dat langdurige tevredenheid garandeert.

Duurzaamheid: Bij Expert Roothoofd hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We streven ernaar om op een milieuvriendelijke manier te werken en te investeren in oplossingen die de impact op het milieu minimaliseren. We geloven dat het belangrijk is om verantwoordelijkheid te nemen voor onze planeet en streven ernaar om onze activiteiten zo duurzaam mogelijk te maken.

“Een renovatie is niet alleen het herstellen van het verleden, maar ook het creëren van de toekomst.”

Onze voordelen op een rij

Experten met groene vingers

  • Gratis vrijblijvende offerte

  • Antwoord binnen 2 werkdagen

  • Altijd bereikbaar

  • Ruime ervaring

  • Experts only

  • Klant is koning

  • Oplossingen op korte termijn

  • Tevredenheid gegarandeerd

  • Snel en efficiënt

Blijf op de hoogte

Op onze Facebookpagina delen wij regelmatig onze realisaties en interessante weetjes dus word zeker fan.